fbpx

Elvana, po “shndërrohet” në një J.Lo

Kur lexon komentet e të huajve në videot e Elvanës në Youtube, po pra ajo dëgjohet edhe nga të huajt, bie në sy komenti i zakoneshëm se ajo duket si këngëtarja e njohur botërore Jennifer Lopez.

Dhe me siguri nuk gabojnë pasi vitet e fundit, Elvana duke qenë më e pjekur në moshë, ka pësuar ndryshime në fizikun e saj, duke iu afruar shumë imazhit të Lopez-it, sikur shihet në foto.

Në lajmet e fundit, ajo ka arritur të mbuloj kopertonën e një reviste të njohur ndërkombëtare dhe urojmë që, kjo këngëtare e talentuar shqiptare, përveç në dukje, të arrijë edhe suksesin si të këngëtares së njohur latino-amerikane.

Lajme të ngjashme

Back to top button