fbpx

Geshkovska nuk dorëzohet edhe pas presioneve për Monstrën, kemi dëshmi të forta

Prokurorja për rastin Monstra, Gordana Geshkovska thotë se presioni i vazhdueshëm lidhur me procesin gjyqësorë për vrasjen e pesëfishtë nuk mund ti heqin poshtë provat e forta që I ka prokuroria.

„Presioni i rritur për Rastin Monstra para se të merret aktgjykimi I shkallës së parë nuk mund ti lajë dëshmitë për terrorizëm për këtë rast. Unë plotësisht mbetem në fjalët e mia të fundit që kam thënë në fund të procesit gjyqësor sepse kjo bazohet në dëshmi të forta dhe deklarata nga dëshmitarët”, tha Geshkovska.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close