fbpx

Rezultatet preliminare të KQZ-së në nivel Kosove (ora 12:00)

Në vazhdim i keni rezultatet preliminare të KQZ-së në nivel Kosovës. Sipas këtyre rezultateve, PDK vazhdon të prijë, por përderisa në ora 11:00 rezultati për PDK-në ishte 31,32% dhe për LDK-në 25,59%, tash ky rezultat po ngushtohet. Më poshtë mund t’i shihni këto rezultate në formë tabelare.

Vendvotime të procesuara 47,85% = 1136 nga 2374
/Telegrafi

Lajme të ngjashme

Back to top button