fbpx

Ja rezultatet për komunat e Kosovës (ora 11:20)

Në vazhdim keni rezultatet preliminare të KQZ-së për shumicën e komunave të Kosovës. Të dhënat nuk janë për veriun e Mitrovicës, Partesh, Zubin Potok dhe Zveçan.

 

 

Lajme të ngjashme

Back to top button