RMV, prej mesnatës do të shtrenjtohet benzina dhe dizeli

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka miratuar vendim me të cilin prej mesnatës do të shtrenjtohet çmimi me pakicë i dizelit dhe benzinës, njofton Portalb.mk.

Sipas vendimit, dizeli do të shtrenjtohet për 1 denarë për litër, vaji ekstra i lehtë për 1,5 denarë, benzina Eurosuper BS95 për 1 denarë, ndërkaq benzina Eurosupber BS98 për 1,50 denarë për litër.

Çmimet e reja:

  • Benzina Eurosuper BS95: 80 denarë për litër
  • Benzina Eurosuper BS98: 82,50 denarë për litër
  • Dizeli: 81,50 denarë për litër
  • Vaji ekstra i lehtë: 81 denarë për litër
  • Mazuti: 39, 459 denarë për kilogram

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button