fbpx

Militantët e PDK-së kundër militantëve të LDK-së (Video)

Disa nga LDK-ja dhe disa të tjerë nga PDK-ja janë përleshur tek Pallati i Rinisë.

Përveç që po përzihen edhe nëpër rrugë me vetura, disa nga ta kanë bërë edhe probleme fizike.

Kameramani i KosovaPress-it ka qëlluar në një nga ta, ku një femër militante e LDK-së vërsulet tek militantët e PDK-së, pasi që këta të fundit i ofrohet shumë me veturë.

Lajme të ngjashme

Back to top button