fbpx

Nusja shkon në votim ditën e dasmës (FOTO)

Dita e dasmës nuk e ka penguar aspak një vajzë kosovare që të shkojë në votime. E veshur me fustanin e bardhë të nusërisë dhe me buqetën e luleve në dorë nusja ka hyrë në qendrën e votimit dhe ka zgjedhur se kush duhet ta drejtojë vendin nesër.

Fotoja e nuses në qendrën e votimit është publikuar në rrjetin social “facebook”,

Veprimi është pak i çuditshëm në një kohë kur kryetarja e KQZ-së në Kosovë Valdete Daka ka deklaruar se pjesëmarrja në votime nuk pritet ti kalojë 50%, por është një mesazh i mirë për tu treguar qytetarëve të Kosovës se askush dhe asnjë gjë nuk mund ti pengojë të ushtrojnë të drejtën e tyre për të zgjedhur ata që do i qeverisin nesër.

nuse1

Lajme të ngjashme

Back to top button