fbpx

E pashmangshmja është..

“Aty ku shkojnë sytë vullnetarisht, atje shkon edhe zemra, as këmbet nuk vonojnë për t´iu bashkëngjitur.”

Carlo Alberto Pisani Dossi ishte një politikan, shkrimtar dhe diplomat italian

Lajme të ngjashme

Back to top button