Qendra urgjente në Kërçovë mbeti pa energji elektrike!

Gjatë mbrëmjes pa energji elektrike mbeti edhe Qendra urgjente në Kërçovë. TV21 ka shkuar në vendngjarje dhe konstatoi errësirë ​​në korridoret e qendrës.

Të gjithë pacientët janë udhëzuar në klinika të tjera. Ekipet dolën në terren dhe punuan për mënjanimin e defektit.

Drejtori i Shtëpisë së shëndetit Xhabir Bajrami thotë se problemi do të rregullohet.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button