fbpx

BDI shpalli emrat e kryetarëve dhe sekretarëve

Këshilli i Përgjithshëm i BDI sot vendosi që z. Gëzim Ostreni dhe Z. Fazliu Veliu të zgjidhen anëtar nderi të Kryesisë Qëndrore të partisë.

Anëtarë të kryesisë qendrore të partisë:

1 Teuta Arifi Nënkryetare

2 Nevzat Bejta Nënkryetar

3 Izet Mexhiti Nënkryetar

4 Sadulla Duraku Nënkryetar

5 Hazbi Lika Sekretar Organizativ

6 Abdilaqim Ademi Sekretar i përgjithshëm

7 Tahir Hani Sekretar për zbatim të politikave të BDI-së

8 Atilla Rexhepi Anëtar

9 Fatmir Besimi Anëtar

10 Xhevat Ademi Anëtar

11 Blerim Bexheti Anëtar

12 Rafis Aliti Anëtar

13 Bekir Hasani Anëtar

14 Ermira Mehmeti Anëtar

15 Nazim Bushi Anëtar

16 Bujar Osmani Anëtar

17 Adnan Jashari Anëtar

18 Talat Xhaferi Anëtar

19 Musa Xhaferi Anëtar

20 Fatmir Dehari Anëtar

21 Arben Labënishti Anëtar

22 Ilir Hasani Anëtar

23 Shukri Masurica Anëtar

24 Naile Elezi Anëtar

25 Shaban Memeti Anëtar

26 Bilen Saliji Anëtar

27 Nexhat Alii Anëtar

28 Visar Ganiu Anëtar

29 Atllan Muedini Anëtar

30 Zulfi Adili Anëtar

31 Urim Ibeski Anëtar

32 Ruzhdi Lata Anëtar

33 Mevaip Limani Anëtar

34 Fazli Veliu Anëtar nderi

35 Gëzim Ostreni Anëtar nderi

KP i BDI Gjithashtu zgjodhi edhe 4 Nënkryetar dhe 3 Sekretar, si vijon:

• Izet Mexhiti
• Teuta Arifi
• Nevzat Bejta
• Sadulla Duraku
• Sekretar i përgjithshëm: Abdilaqim Ademi
• Sekretar organizativ: Hazbi Lika
• Sekretar për zbatim të politikave partiake: Tahir Hani

Këshilli i Përgjithshëm i BDI gjithashtu vendosi për përfaqësuesit e BDI në kabinetin Qeveritar, si vijon:

• Zv/kryeministër i SIMO, Musa Xhaferri
• Zv/kryeministër për euro-integrime, Fatmir Besimi
• Ministër i Arsimit, Abdilaqim Ademi
• Ministër i Drejtësisë, Adnan Jashari
• Ministër i Ekonomisë, Bekim Neziri
• Ministër i Pushtetit Lokal, Lirim Shabani
• Ministri i Ekologjisë, Nuran Izairi.
• Ministër pa Portfolio, Visar Fida

Këshilli i Përgjithshëm i BDI gjithashtu zgjodhi Kryesine e Këshillit të Përgjithshëm në përbërje të 33 anëtarëve.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close