Atmosfera e fundvitit nëpër fotografi nga Shkupi, Berlini, Varshava, Beogradi, Oslo dhe Brukseli

Thuajse një javë përpara vitit të ri 2023, qytetarët po e shijojnë atmosferën festive. Meta.mk ka siguruar galeri të fotografive nga Shkupi, por edhe disa qyteteve evropiane.

Fotografimi me babagjyshin, fotografimi para bredhit të zbukuruar, blerja e dhuratave në tregjet e përkohshme në sheshe, janë imazhi i përbashkët i të gjithë qyteteve.

Edhe pse me vonesë, në krahasim me qytetet evropiane, megjithatë edhe Shkupi u stolis. Në sheshin “Maqedonia” është vendosur një bredh, bashkë me disa shtëpiza për shitjen e dhuratave.

This slideshow requires JavaScript.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button