fbpx

A e dini se çfarë mund të bëni me një shalqi? (FOTO)

Kësisoj vepra të punuara në shalqin janë më të vërtetë mbresëlënëse dhe për t’u admiruar.

Artisti amerikan Clive Cooper, ka realizuar në mënyra perfekte duke gdhendur shalqinin dhe duke krijuar forma të ndryshme si monstra, portrete njerëzish, kafshë si dhe objekte të shumta të tjera.

Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin
Vepra të punuara në shalqin

Lajme të ngjashme

Back to top button