fbpx

Bazar humanitar ndërkombëtar 2014

Me rastin e 1 Qershorit, Ditës ndërkombëtare për mbrojtjen e fëmijëve, sot në Qendrën tregtare të qytetit në Shkup do të mbahet Bazar humanitar ndërkombëtar 2014.

Bazarin, për të katërtin vit me radhë, e organizojnë “Mirë se erdhe” – Macedonia welcome center (MMWC) së bashku me ambasadat e huaja në Maqedoni dhe biznes komunitetin e Maqedonisë.

Mjetet nga bazari janë destinuar për shkollën fillore të posaçme “Zllatan Sremac”.

Vitin e kaluar ishin dhuruar për Qendrën për sindromin daun, ndërsa manifestimi në vitin 2012 iu kushtua shkollës fillore të posaçme “Ardhmëria”.

Kryetar nderi në Bazarin e sivjetmë është ambasadorja e Serbisë Dushanka Divjak-Tomiq.

Bazar i humanitar ndërkombëtar 2014
Bazar humanitar ndërkombëtar 2014
Bazar i humanitar ndërkombëtar 2014
Bazar humanitar ndërkombëtar 2014
Bazar i humanitar ndërkombëtar 2014
Bazar humanitar ndërkombëtar 2014
Bazar i humanitar ndërkombëtar 2014
Bazar humanitar ndërkombëtar 2014

Lajme të ngjashme

Back to top button