Qyteti i Shkupit i shpalli sportistët më të mirë për vitin 2022

Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me Unionin e Sporteve të Shkupit, në prani të një numri të madh të sportistëve, trajnerëve, sportistëve dhe ekipeve sportive, ndau çmimet vjetore për sportistët më të mirë, transmeton Portalb.mk.

Dhjetë sportistët më të suksesshëm në kategorinë e lartë (burra dhe gra) u shpallën:

 • Dejan Georgievski nga klubi “Taekwondo” – Butel
 • Boban Ilioski nga klubi i kick boksit “Kampion”
 • Filip Dodevski nga klubi “Taekwondo” – Butel
 • Petar Spasenovski nga klubi i karatesë” Makpetroll”
 • Viktoria Varadinova nga klubi i kick boksit “Kampion”
 • Meri Akievska nga Klubi Magnus Fitness dhe Aerobics”
 • Dario Ivanovski nga klubi maraton “Delta”
 • Veronika Kostovska nga klubi i karatesë “Olimpik 2007”
 • Adriana Pop Arsova nga klubi maraton “Delta”
 • Angela Mojsovska nga klubi i karatesë” Makpetroll”

10 sportistët më të suksesshëm në kategorinë e të rinjve (djem dhe vajza) u shpallën:

 • Stefan Stojanoviq nga klubi i karatesë “Makpetroll”
 • Omer Memedi nga klubi i wrestlingut “Liria 2010”
 • Nelson Uzeir nga klubi i kick boksit “Kampion”
 • Vitomir Trajkovski nga klubi i karatesë “Makpetroll”
  Kalin Ivanovski nga klubi i tenisit “Jug”
 • Besir Alili klubi i wrestlingut “Liria 2010”
 • Marija Petrovska nga klubi i karatesë “Makpetroll”
 • Darko Georgievski nga klubi “Taekwondo” Butel
 • Magdalena Stankovska nga klubi “Triogi Racing”
 • Aleksandra Simeva nga klubi i tenisit “MTP”

Klubi i Karatesë Makpetroll është shpallur ekipi më i suksesshëm sportiv nga Shkupi, Dejan Mitrovski nga kampion i klubit të kick boksit si trajner më i suksesshëm, ndërsa Sandej Adetunxhi nga klubi futbollistik Shkupi AD Shkup u shpall sportisti më i suksesshëm – i huaj që luan për një ekip nga Shkupi. .

Andrej Stojanovski nga “Sindikata për sport dhe rekreacion të invalidëve të Kisella Vodës” është shpallur sportisti më i suksesshëm në kategorinë e personave me aftësi të kufizuara për rezultatet e tij të jashtëzakonshme dhe trefishin e vendit të katërt në not në Lojërat Olimpike Verore.

Çmimin Sportisti i Vitit për vitin 2022 e dhanë kryetarja e qytetit të Shkupit, Danella Arsovska dhe Zoran Stojanoviq, kryetar i Unionit të Sporteve të Shkupit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button