fbpx

“Baskerfest” në Shkup (FOTO)

brëmë në rrugët e kryeqendrës filloji festivali “Baskerfest”. Ky festival në Shkup po mbahet për herën e nëntë, ndërsa i njëjti sivjet për herë të parë shtrihet në të gjithë Maqedoninë.

Në këtë festival marrin pjesë më shumë se 150 artist nga e gjithë bota. Ky është një festival internacional dhe multikulturor, gjithashtu është një festival me koncept unik dhe ofron lloje të ndryshme

“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”
“Baskerfest”

Lajme të ngjashme

Back to top button