fbpx

Refuzohet ankesa, shpresa më e madhe investuese e Maqedonisë mbetet në paraburgim

Gjykata themelore e Indisë e ka refuzuar ankesën e Subrata Roy dhe kërkesën e dy bashkëpunëtorëve të tij të lirohen në burgim shtëpiak.

Gjykata ka ç-bllokuar disa nga llogarit bankare të Sahara Grup me qëllim që prej tyre të arrihet tek mjetet për kompensim të qytetarëve të mashtruar.

Dy drejtorët e Sahara Grup dhe pronari Subrata Roy ndodhen në paraburgim nga 4 Marsi.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close