fbpx

Shërimi demokratik

Hyn një person në farmaci dhe e pyet farmacisten:
-Zonjë, keni diçka kundër kollitjes?

Farmacistja i përgjigjet:
-Jo, lirisht mund të kolliteni, nuk kam asgjë kundër!

Lajme të ngjashme

Back to top button