fbpx

Ata që ankohen më zëshëm!

“Është gabim i zakonshëm popullor supozimi se ata që ankohen për publikun me zë më të lartë janë më të preokupuarit për mirëqenien e tij”

Thënie nga Edmund Burke. Ai konsiderohet si themelues i konservatorizmit modern. Ishte orator dhe politikan me prejardhje nga Irlanda.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close