fbpx

Pas kësaj video nuk do të pini më kurrë Coca Cola (VIDEO)


Pijet e gazuara si Coca Cola janë të shijshme dhe konsumohen me të madhe. Mirëpo, e keni menduar ndonjëherë se çfarë po konsumoni dhe çfarë po shtini në trupin tuaj?
Kjo video e bërë nga Crazy Russian Hacker, ndoshta do t’ju bëjë mos të konsumoni më këtë pije. Shikoni çfarë mbetet në enë kur Coca Cola zihet, uji avullohet ndërsa sasia e sheqerit dhe substancave të ndryshme mbeten në të.

Lajme të ngjashme

Back to top button