fbpx

CIVIL: Kjo ditë është një kujtim i hidhur për brutalitetin policor

Në përvjetorin e vdekjes së Martin Neshkovskit Civil ka shprehur ndihmë për familjen e tij për luftë për drejtësi.

Kjo ditë është një kujtim I hidhur I brutalitetit policor, për shkeljen e të drejtave të njeriut dhe sjelljen arrogante të institucioneve-gjendje të cilat ën Maqedoni janë bërë kronike dhe të dhimbshme, thonë nga Civil.

Drejtësia për vrasjen e Martin Neshkovskit është pjesërisht e kënaqshme, posaçërisht për shkak të tentimit që të fshehët nga opinion publik nga ana e institucioneve shtetërore.

Lajme të ngjashme

Back to top button