fbpx

Mos e fajësoni atë që…

“Ai që dashurohet, ai nuk duhet të fajësohet. Është shenjë e përsosmërisë së tyre dhe dhuratë e Zotit ndaj tyre.”

Thënie nga Ibn-Hazm. Ai ishte një dijetar filozof musliman nga Spanja.

Lajme të ngjashme

Back to top button