fbpx

Shpërndahet Kurani në sheshin e Prishtinës

Një grup i të rinjve gjatë ditës së Mërkurë ka shpërnda falas librin e shenjtë Kuranin në sheshin “Nënë Tereza”, të kryeqytetit tonë Prishtinës.

Rreth 1000 kopje janë shpërnda për pak minuta, pasi interesimi ishte tepër i madh. Pati edhe të huaj që morën Kuranin, interesimi shprehën edhe ushtarët e KFOR-it, Italian.

Kjo shpërndarje është donacion i Myslimaneve te Gjermanisë, ku në këtë shtet janë shpërndarë më se 10 milion kopje, si dhe ne vende tjera të Evropës. Iniciues i kësaj është, Piere Vogel, një gjerman i cili para disa viteve është konvertuar ne Islam.

Kurani
Kurani

Lajme të ngjashme

Back to top button