fbpx

“The Reporters” do të këndojnë live në Tetovë

Grupi muzikor i gazetarëve “The Reporters” e prezanton live albumin e tyre të parë, me koncerte në tetë qytete anembanë Maqedonisë. Koncerti i radhës i turit të bendit të parë muzikor të gazetarëve në botë me material të tij autorial është i caktuar për të premten, 6 qershor 2014 në klubin artistik “N’qosh” në Tetovë. Përkrahje për “The Reporters” do të japin grupi shqiptar nga Tetova “Kërpudhat”, shpresat e reja të skenës muzikore tetovare.

Mjetet e mbledhura nga koncertet dhe shitja e CD-së do të dedikohen për “Fondin Solidar për Gazetarët”, të cilin e formoi Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punonjësve të Medias (SSNM), i cili do të përdoret për të ndihmuar gazetarët dhe punonjësit në media kur do të kenë nevojë për ndihmë.

Përveç në Tetovë, gazetarët – muzikantë gjer më tani kanë mbajtur koncertet promovuese në Shkup dhe Shtip, kurse në javët e ardhshme dhe do të vizitojnë edhe Ohrin, Strugën, Manastirin, Prilepin, Strumicën, dhe Kumanovën.

“The Reporters” janë:

– Petrit Saraçini (Amon M’ra) – vokal

– Zharko Dimitrioski – solo kitarë

– Dragan Antonovski – ritëm kitarë

– Borjan Jovanovski – bateri

– Mile Boshnjakovski – bas kitarë

– Stojan Trpçevski – vokal dhe klavijaturë

The Reporters” do të këndojnë live në Tetovë
The Reporters” do të këndojnë live në Tetovë
The Reporters” do të këndojnë live në Tetovë
The Reporters” do të këndojnë live në Tetovë

Lajme të ngjashme

Back to top button