fbpx

Rahje masive ne Australi mes Maqedonëve dhe Afrikanëve

Rreth 100 të rinj janë rrahur të martën mes veti tek stadium i qytetit në lagjen Mirabuka në Pert të Australisë.

Në rrahjen kanë marrë pjesë dhjetëra të rinj, australian me origjinë maqedonase dhe të shpërngulur nga Afrika, bëjnë të ditur mediat e atjeshme.

Rrahja ishte caktuar përmes rrjetit social Fejsbuk. Sipas mediave australiane, rrahja më pastaj është zhvendosur nëpër rrugët e lagjes me çka është dashur të intervenojë policia me më shumë vetura.

Policia ende i analizon arsyet e këtij rasti të pahijshëm, ndërsa bashkësia maqedonase dhe me gjerë është e shokuar nga ngjarja në fjalë.

Rahje masive ne Australi mes Maqedonëve dhe Afrikanëve
Rahje masive ne Australi mes Maqedonëve dhe Afrikanëve
Rahje masive ne Australi mes Maqedonëve dhe Afrikanëve
Rahje masive ne Australi mes Maqedonëve dhe Afrikanëve
Rahje masive ne Australi mes Maqedonëve dhe Afrikanëve
Rahje masive ne Australi mes Maqedonëve dhe Afrikanëve

Lajme të ngjashme

Back to top button