fbpx

Komuna e Strugës: Komunikimi në gjuhën Maqedonase, praktikë për ministrat shqiptarë

Ministri i Ekologjisë, Abdilaqim Ademi edhe në ditën e Kongresit të partisë së tij, komunikon vetëm në Gjuhën Maqedonase me Komunën e Strugës dhe qytetarët e saj, reagojnë nga Komuna e Strugës.

“Edhe pas disa reagimeve dhe vërejtjeve të bëra nga Komuna e Strugës , ministrat shqiptarë vazhdojnë , që Gjuhën Shqipe të mos ta marrin parasysh në përdorimin zyrtar administrativ. Tanimë kjo mënyrë komunikimi është bërë praktikë e zakonshme për këta zyrtarë, që në emër të saj vazhdojnë të qeverisin”, thonë nga Komuna e Strugës.

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. E c’mund te pritet prej nji ministri me emer arab (Abdylaqim…) e me llap sllavi? ***************
    Turp qe lufta per identitet (shkatrrimet, vrasjet e sakatosjet)te baltoset nga ata qe e kryen.

Back to top button