fbpx

Kate dhe Letizia, dy mbretëresha të ardhshme, një stil

Kate Midleton dhe Letizia janë dy mbretëreshat e ardhshme, në Britaninë e Madhe dhe në Spanjë, të cilat së fundmi janë bërë protaginiste të mediave për stilin e tyre të njëjtë.

Kate është vajza e një asistenti fluturimesh, ndërsa Letizia një gazetare profesioniste, të dyja presin të jenë mbretëresha të ardhshme dhe kanë stil të ngjashëm në veshje.

Janë të ngjashme në stilin e veshjes së tyre, preferojnë të njëjtat rroba , pëlqejnë të njëjtat ngjyra, dhe të njëjtat modele. Fotot e krahasuara me njëra-tjetren mund ta tregojnë shumë më qartë ngjashmerinë e stilit të tyre në veshje./Ora News/

Lajme të ngjashme

Back to top button