fbpx

Studeniçani, Shuto Orizara dhe Vollkova nesër pa rrymë

Nesër pa furnizim me energji elektrike do të mbeten banorët e rrugës kryesore në Vollokovë, nga ora 8.30 deri më orën 12.00.

Në të njëjtën periudhë kohore pa energji elektrike do të mbeten edhe banorët e rrugës Metohiska në Shuto Orizarë.

Nga ora 8 deri më orën 17 pa rrymë do të mbeten shfrytëzuesit e fshatit Studeniçan./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button