fbpx

Organizatat e të rinjve do të vlerësojnë punën e programit të BE-së të rinjtë në Aksion

Qendra për dialog ndërkulturorë organizon konferencë më 10 dhe 11 qershor në Qendrën e Kongreseve në Panairin e Shkupit të titulluar “LOOK BEYOND”.

‘Look Beyond’ është konferencë dyditore dhe ka si qëllim të analizojë dhe vlerësojë rolin e Programit Evropian për të rinj “Të rinjtë në aksion”.

Në këto dy ditë përfaqësuesit e organizatave të të rinjve do të diskutojnë për problemet lokale në bashkësi dhe shfrytëzim më të mirë të programit Erasmus plus.

Në konferencë do të marin pjesë përfaqësues nga 70 organizata për të rinjtë nga Maqedonia dhe Evropa.

Lajme të ngjashme

Back to top button