fbpx

Ahmeti do takojë Daniellsonin

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti sot do të takojë në Shkup drejtorin për zgjerim pranë BE-së Kristian Daniellson. Ky i fundit do ketë takime edhe me liderët e partive politike dhe institucioneve shtetërore.

Pas kthimit në Bruksel, ai do të duhet të përgatit raport për gjendjen e tërësishme në Maqedoni si dhe vlerësim sa i takon përparimit të vendit në rrugën drejt BE-së.

Në takimet, siç mësohet nga burime diplomatike do të bëhet fjalë për zgjedhjet e shkuara, bojkotin e opozitës por edhe mbi çështje tjera përfshirë edhe rekomandimet e njohura të “marsit” nga ana e BE-së.

Lajme të ngjashme

Back to top button