fbpx

FOTO SHQETËSUESE: A mund të quhen votime këto?

 (KUJDES: FOTO ME PERMBAJTJE SHQETESUESE)

Sirianët iu drejtuan sot kutive të votimit për zgjedhjet presidenciale, të cilat pritet të fitohen nga Bashar Assad.

Opozita thotë se zgjedhjet janë një mashtrim.

Ndërkohë që Assad votonte bashkë me të shoqen, në Aleppo forcat qeveritare vazhdonin që të hidhni bomba- fuçi.

Nga këto bomba janë vrarë më shumë se 2 mijë persona, përfshi këtu edhe 500 fëmijë.

Konflikti në Siri u ndez tre vjet më parë dhe ka shkaktuar më shumë se 160 mijë viktima.

Votimet në Siri
Votimet në Siri
Votimet në Siri
Votimet në Siri
Votimet në Siri
Votimet në Siri
Votimet në Siri

Lajme të ngjashme

Back to top button