E gjatë është rruga e të mësuarit përmes teorisë

“E gjatë është rruga e të mësuarit përmes teorisë, e shkurtër dhe e frytshme përmes shembullit”.

Seneka, filozof romak.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button