fbpx

Komisioni ende pa vendim për dygjuhësinë në Shkup

Përdorimi i gjuhës shqipe në qytetin e Shkupit vazhdon të mbetet peng i Komisionit për interpretimin e zbrazëtirave ligjore mbi përdorimin e saj, pasi deri tani, për më shumë se 1 muaj, ky komision ka realizuar vetëm një takim për të mos përcaktuar asgjë.

Kryetari i Qytetit të Shkupit Koce Trajanovski thotë se komisioni në fjalë nuk mbajti takime siç ishte planifikuar pasi vendi shkoi në zgjedhje të parakohshme parlamentare dhe presidenciale, dhe puna e komisionit të lartpërmendur të mos keqpërdorej për përfitime politike.

Lajme të ngjashme

Back to top button