fbpx

Të shtunën organizohet tregu i bamirësisë në qendrën tregtare

Më 1 qershor dita ndërkombëtare e fëmijëve “Qendra maqedonase për mirseardhje” bashk me ambasador të huaj në Maqedoni dhe bashkësin e biznesit për të katërtin vit me radh organizojnë tregun tradicional ndërkombëtarë për bamirësi.

Ai do të mbahet të shtunën në ora 11 deri në 16 në qendrën tregtare në katin përdhes, në hapsirën para Beneton.

Mjetet nga tregu ndërkombëtarë për bamirësi 2014 do të dedikohen për shkollën speciale “Zllatan Sremac”. Vitin e kaluar mjetet e grumbulluara u ndan në Qendrën për sindromin e daunit, ndërsa pazari i vitti 2012 iu dedikua shkollës “Idnina”.

Lajme të ngjashme

Back to top button