fbpx

Qeveria merr borxh të ri prej 85 milion euro prej kreditorëve vendas

Qeveria sot do të huazoj 85 milion euro nga kreditorët vendas. Parat do të sigurohen nëpërmjet tre aukcioneve.

Nesër sipas Ministrisë së Financave, shteti do ët duhet t’i kthej ekonomisë shumën identike prej 85 milion eurove.

Sipas të dhënave të fundit të Ministrisë së Financave, rumbullaksuar me muajn prill, borxhi publik i qeverisë ka shkuar në 35.3 për qind të prodhimit vendor dhe arrinë vlerën 2 miliard e 817 milion euro.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close