fbpx

Përfundoi rinovimi i shkollës Nikolla Karev në Koçani

Me 4 qershor 2014, Projekti i USAID-it për Integrimin Ndëretnik në Arsim së bashku me komunën e Koçanit do të festojnë mbarimin e rinovimeve në shkollën fillore Nikolla Karev.

Procesi i rinovimit, financiarisht i mbështetur nga Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës nëpërmjet Komandës Evropiane të Ushtrisë Amerikane (EUKOM) e demonstroi fuqinë e bashkëpunimit me përfshirjen e të gjithë anëtarët e bashkësisë në këtë proces. Fondet u siguruan në kuadër të pjesëmarrjes së shkollës në PINA të USAID-it.

Kapiten i forcave detare pranë Komandës Evropiane të Ushtrisë Amerikane (EUKOM) David Bustamante, Ministri i Arsimit dhe Shkencës Z. Spiro Ristovski, Kryetari i komunës së Koçanit, Ratko Dimitrovski dhe drejtori i shkollës fillore Nikolla Karev, Vllado Andov do të mbajnë fjalime të shkurtëra dhe do t’a prejnë shiritin ceremonial.

Lajme të ngjashme

Back to top button