Nëse jemi i njëjti person para dhe pasi kemi dashuruar…

Nëse jemi i njëjti person para dhe pasi kemi dashuruar, kjo do të thotë se nuk kemi dashuruar mjaftueshëm.

-Elif Shafak

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button