Një maqedonas u arrestua në Kroaci për kontrabandë me heroinë

Policia kroate ekspozoi një shoqatë kriminale prej gjashtë anëtarësh, anëtarët e së cilës, përfshirë një maqedonas dhe një serb, akuzohen për kontrabandë heroine në Kroaci që nga shtatori i vitit të kaluar, dhe më pas e shisnin atë në tregun e drogës në qarqet e Istrës, Zagrebit dhe Splitit. – Qarku i Dalmacisë, njoftoi agjencia kroate e lajmeve HINA, transmeton Plusinfo.

Gjatë arrestimit të dyshuarve iu sekuestruan 3.9 kilogramë heroinë.

Policia dyshon për prodhim të paautorizuar dhe trafikim të lëndëve narkotike si pjesë e bashkimit kriminal një shtetas 43 vjeçar nga Maqedonia e Veriut, një shtetas 59 vjeçar nga Serbia dhe katër shtetas kroatë të moshës 66, 49, 47 dhe 42 vjeç.

Të dyshuarit e blinin heroinën nga një prej vendeve të Evropës Juglindore dhe e kishin kontrabanduar në territorin e tre qarqeve kroate.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button