Të mërkurën mbyllen Ditët Evropiane të Trashëgimisë Kulturore në Maqedoninë e Veriut

“Trashëgimia e qëndrueshme” është tema e përbashkët e “Ditëve evropiane të trashëgimisë kulturore”, të cilat filluan më 22 shtator, ndërsa do të mbarojnë më 28 shtator, transmeton Portalb.mk.

Tridhjetë muze, shoqata qytetare, shkolla dhe institucione të tjera nga katërmbëdhjetë qytete dhe vendbanime të shtetit tonë do të prezantojnë përmbajtje të ndryshme kulturore deri më 28 shtator”, raportojnë nga Ministria e Kulturës.

Raportohet që mbi 50 mijë ngjarje do të shënojnë këtë ngjarje kulturore evropiane e cila është nismë e përbashkët e Këshillit të Evropës dhe Komisionit Evropian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button