fbpx

Arriti të përfitojë mbi 260 mijë denarë përmes shmangies së tatimit

Policia e Maqedonisë së Veriut ka paditur 31 vjeçarin nga Shkupi për shkak dyshimeve se gjatë vitit 2021 nuk ka paguar tatimin për të ardhurat personale, transmeton Portalb.mk.

“Njësiti për Kriminalitet Ekonomik dhe Kompjuterik pranë SPB Shkup parashtroi kallëzim penal kundër M.A. (31) nga Shkupi për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale evazion fiskal”, sqaroi Policia.

Ajo dyshohet që në vitin 2021 gjatë pagesës së shpejtë të 43 mijë eurove, nuk e ka paguar tatimin personal në vlerë prej 267 721 denarë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button