fbpx

Jim Carrey përshëndet shqiptarët

Një ndër aktorët më të famshëm dhe të dashur të Hollywood, që dallohet për humorin e tij të theksuar dhe mimikat e ndryshme nga më qesharaket, Jim Carrey, ka përshëndetur shqiptarët, duke formuar shqiponjën me duar.

Në një foto të publikuar Jim Carrey ndodhet pranë një vajze nga Kosova, të cilët të dy së bashku kanë formuar shqiponjën shqiptare.

Jim Carrey përshëndet shqiptarët
Jim Carrey përshëndet shqiptarët

Lajme të ngjashme

Back to top button