fbpx

Në dasmë ndodhi edhe kjo

Nëse mendoni se keni parë gjëra të çuditshme nëpër dasma, mendoni edhe njëherë.

Në fustanin e saj të bardhë, nusja ka vendosur vajzën e sapolindur, duke e tërhequr nëpër dysheme drejtë altarit.

Shona Carter-Brooks është sulmuar nga shumë komentues kur i kanë parë fotografinë në interenet, duke thënë se kjo gjë duhet të raportohet tek autoritet, për mbrojtjen e fëmijëve.

Nusja e ka mbrojtur veprimin e saj, duke thënë se ‘vajza ishte e sigurt dhe nuk mund të lëndohej’.

Ajo kishte menduar se po bënë gjest interesant, që së bashku me vajzën e saj të hyjnë tek të ftuarit, mirëpo kjo është parë si një gjë shumë bizare.

Në dasmë ndodhi edhe kjo
Në dasmë ndodhi edhe kjo

Lajme të ngjashme

Back to top button