fbpx

Pajisja që karkion telefonin 92% më shpejt

Ka një pajisje që mund të karikojë telefonin tuaj 92% më shpejt. Për të gjithë ne që nuk kemi në dispozicion tre orë për të lënë në karikim telefonat tanë.

Legion Meter është një pajisje kurioze. Ajo ka një ekran OLED të vogël, e cila ju lejon për të vendosur preferencat.

Dhe ajo ka aftësinë për të ngarkuar telefonin tuaj të dashur 92% më shpejtë, kjo bën që të jetë shumë herë më pak koha në të cilën ne presim telefonin të mbushet.

Shpejtësia aktuale është e vendosur nga algoritme inteligjente Legioni, të cilat të mësojnë se si ju jeni duke përdorur pajisjet tuaj dhe llogarit përdorimin tuaj të energjisë në afërsisht 500 herë.

Lajme të ngjashme

Back to top button