fbpx

Takimi punues ‘Strategji dhe plan për punën e RHA-së’

Nesër më 03.06.2014 (e martë)prej orës 11:00 deri në orën 14:00 në qendrën për konferenca dhe studime pranë Bibliotekës Nacionale Universitare në Shkup, ‘Shën Klimenti I Ohrit’ do të mbahet takim pune me temë ‘Strategji dhe plan për punën e RHA’.

Në takimin e organizuar nga Metamorfozis dhe Aleanca për Resurset e hapura arsimore në Maqedoni, ku do të jenë pjesëmarrës edhe anëtarë të Aleancës së RHA, do të diskutohet për statusin, problemet, vizionin, zgjidhjen dhe barrierat e mundshme për resurse të hapura arsimore në Republikën e Maqedonisë.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button