fbpx

Durrës, xhamia me 4 minare që po habit turistët e huaj

Xhamia me 4 minare, që është ndërtuar në zonën rurale mes Plazhit dhe Shkozetit në Durrës, është një objekt kulti që tërheq vëmendje të madhe nga ana e turistëve vendas dhe të huaj.

Megjithëse e ndërtuar në një zonë rurale, investimi i bërë në të flet për një objekt kulti, mjaft tërheqës jo vetëm për besimtarët muslimanë, por edhe për kureshtarët.

Sipas burimeve pranë komunitetit musliman, xhamia është një investim i tre vëllezërve Bajramaj.

7344aecb096f8ebb7e95d6b51c0d6c82

 

Lajme të ngjashme

Back to top button