fbpx

Mund të bësh diçka krejtësisht të ligjshme e njëkohësisht…

Mund të bësh diçka krejtësisht të ligjshme e njëkohësisht të jesh një hajdut kokë e këmbë.

Massimo d’Azeglio, shkrimtar dhe piktor italian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button