fbpx

Në natyrë nuk ka asgjë aq të pabesë …

Në natyrë nuk ka asgjë aq të pabesë, të egër dhe mizore, sa njeriu.

Hermann Hesse, shkrimtar gjerman.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button