fbpx

Ja se si maturantët i nënshtrohen testimit (FOTO)

Maturantët e shkollave të mesme të Maqedonisë sot iu nënshtruan testit të maturës shtetërore, me ç’rast Poralb vizitoi shkollën e mesme “Cvetan Dimov”, në Shkup.

Maturantët në provimin e maturës shtetërore
Maturantët në provimin e maturës shtetërore

Nxënësit në ora 10 u futën në testim, ndërkaq profesorët shprehen optimist rreth testimit duke pasur
parasysh që është në gjuhën shqipe.

Maturantët do të vazhdojnë testimin deri në dorën 14, kurse Portalb do të ndjek nga afër reagimet e tyre
lidhur me pyetjet dhe gabimet e mundshme që mund të kenë qenë prezent në testim.

Maturantët në provimin e maturës shtetërore
Maturantët në provimin e maturës shtetërore

Lajme të ngjashme

Back to top button