fbpx

Shpërthimi spektakolar i një vullkani (FOTO)

Ky është momenti spektakolar i shpërthimit të një vullkani në Indonezi.

Pamjet janë fiksuar nga fotografi profesionist Sofyan Efendi, që ishte në një avion.

Vullkani është pjesë e “Ring of Fire” me 452 vullkane, ose 75 përqind të totalit të gjithë botës.

Tymi dhe pluhuri i ngritur shkonin deri në 19 kilometër lartësi. Shpërthimi i parë është regjistruar në vitin 1512.

Stunning: The photographs were taken by professional photographer Sofyan Efendi during a commercial flight from Bali to the fishing town of Labuan Bajo

Cloud: The volcano sits in Indonesia's notorious 'Ring of Fire' - an area where a large number of earthquakes and volcanic eruptions occur in the basin of the Pacific Ocean. It has 452 volcanoes - 75 per cent of the world's total

vullkan1

Cloud: The volcano sits in Indonesia's notorious 'Ring of Fire' - an area where a large number of earthquakes and volcanic eruptions occur in the basin of the Pacific Ocean. It has 452 volcanoes - 75 per cent of the world's total

Safety concerns: Scores of farmers who work but do not live on the island were ordered to leave and not return until the volcano has finished erupting

Lajme të ngjashme

Back to top button