Jini të kujdesshëm nëse përjetoni këtë lloj dhimbjeje në krahun tuaj

Kolesteroli i lartë rrit rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe sulmit në zemër. Quhet edhe vrasësi i heshtur, sepse shpesh nuk manifestohet nëpërmjet simptomave apo pamjes fizike të personit, shkruan Panacea.

Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të ruhet niveli normal i kolesterolit, sepse mund të shkaktojë depozitime yndyrore në arterie që çojnë në uljen e qarkullimit të gjakut në krahë dhe këmbë, thonë mjekët.

Një nga simptomat që mund të tregojë presionin e lartë të gjakut është dhimbja në krah. Nëse nuk trajtohet, mund të vështirësojë kryerjen e punëve të përditshme, por dhimbja përveç lëvizjes mund të shfaqet edhe gjatë pushimit.
Dhimbja mund të jetë e lehtë deri në e rëndë dhe zakonisht largohet pas disa minutash pushim. Nëse dyshoni për kolesterol të lartë, bëni analizat e gjakut, këshillojnë ekspertët.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button