fbpx

Mbërrin makina super sportive, BMW 3 Series GT, që do t’ju lërë pa mend (Foto)

Një makinë premton se do të na lërë pa fjalë. Bëhet fjalë për modelin BMW 3 Series GT, me shumë personalitet.

Tgcom24 ka testuar versionin diesel 320d me 184 hp, një motor potencial, i besueshëm dhe shumë i qetë.

Vëllimi është 25% më i lartë se ai i Series 3. GT është një makinë e efikasitetit të rrallë për kategorinë, pavarësisht nga madhësia e konsiderueshme.

Gjerësinë e brendshme është aq sublime. Ka bollëk dhe ofron rehati. Vargu i motorëve është shumë i gjerë, për fuqitë që variojnë nga 143 deri në mbi 300 hp.

Çmimi është 41.200 euro.

BMW 3 Series GT, mbërrin makina super sportive që do t’ju lërë pa mend

Lajme të ngjashme

Back to top button